SERVEIS GRATUITS PER ELS AGREMIATS

 • VISATS PER OBRES
 • CERTIFICAT D’AGREMIAT ( Empresa agremiada/ Cursos en espera etc…)
 • Si esteu adherits a Gestió  de Runes, transferida a TECNOCATALANA DE RUNES, S.L. un 5% de descompte els abocadors de Llinars, S. Celoni i Tecnocatalana de Les Franqueses del Vallès. Descomptes del 20% en la compra de material reciclat a la planta de Les Franqueses del Vallès.
 • CURSOS DE FORMACIÓ I DE SEGURETAT AMB DESCOMPTES ESPECIALS PER AUTONOMS I ATURATS.
 • CURSOS DE FORMACIÓ BONIFICATS DE LA SEGURETAT SOCIAL, PER TREBALLADORS AMB NÒMINA.
 • LA REVISTA
 • ORIENTACIÓ PER LA INSCRIPCIÓ D’ EMPRESES AL REA

ALTRES SERVEIS

 • TRAMITACIÓ I PRESENTACIÓ A L’ENTITAT CORRESPONENT DEL LLIBRE DE SUBCONTRACTACIÓ  (Província de Barcelona). Podeu adquirir aquet llibre a la nostre oficina per un preu molt especial per als agremiats.
 • TRAMITACIÓ COMUNICAT D’OBERTURA.
 • TRAMITACIÓ INSCRIPCIÓ  AL REA, SEMPRE QUE L’EMPRESA ES PRESENTI AL GREMI AMB LA TARGETA CRIPTOGRÀFICA I LA DOCUMENTACIÓ PER ADJUNTAR
 • TRAMITACIÓ SIGNATURA DIGITAL.
 • QUITANCES.
 • CONTRACTES FIX D’OBRA.

Convenis de Col·laboració i Acords comercials

AINEO SERVEIS S.L.

Assessorament Fiscal, Comptable, Financer i Laboral, amb serveis complets de gestoria. Consultes a les oficines del Gremi totalment gratuïtes, gestions professionals per les empreses agremiades a preus especials.

MAQUINÀRIA ANDREU

Presenta els seus productes i serveis per a tots els agremiats

BANC SABADELL ATLÁNTICO

Productes especials per a tots els agremiats, per més informació us podeu dirigir a qualsevol oficina del Banc de Sabadell

CICOR Internacional

Corredoria d’assegurances amb productes específics per a la construcció entre d’altres i condicions exclusives per als agremiats.

ENVIALIA

Nou servei per a tots els agremiats amb descomptes en els seus enviaments, C/Pius XII, 5 de Granollers, telèfon 938 611 032.

ERGO LABORIS, S.L.

Nou Servei de Prevenció de Riscos Laborals, (Num. 007-G). Serveis: Seguretat a la feina, higiene industrial, ergonomia i psicosociologia. Medicina del treball. Formació PRL. Plan de Seguretat i d’amiant. Assessorament i presentació de recursos en Inspeccions de Treball. Peritatge judicial en accidents laborals. Plans de emergència. Coordinació de seguritat en Obres. Persona de contacte May Sopena telèfon 670089829

EUTRASA
Concessionari oficial Peugeot (Les Franqueses del Vallès). Servei taller multi marca. Importants descomptes per als nostres agremiats, tant en adquisició de vehicle nou, com servei post-venda i taller. Telèfon: 93.8494100. www.eutrasa.com

GREMI CONSTRUCTORS D’OBRES DE BARCELONA

Els agremiats podran gaudir d’un ventall molt ampli de serveis que presta el Gremi de Barcelona. Per a conèixer amb més detall tota l’oferta de serveis podeu visitar el web: www.gremi-obres.org

PALAU ADVOCATS

Assessorament en Dret Civil, Mercantil, Administratiu, Laboral i d’ Estrangeria. Consultes a les oficines del Gremi, prèvia sol·licitud d’hora, totalment gratuïtes, gestions professionals per a les empreses agremiades a preus especials.

PIMEC

Conveni de col·laboració per la tramitació del Certificat Digital, amb un 10% de descomptes per les empreses agremiades.

PREVISER CONSULTORIA I SERVEIS

Acord de col·laboració per donar assessorament especialitzat als agremiats en matèria de Protecció de Dades de caràcter personal (LOPD).

QM-21

Arquitectura i Urbanisme: consultes tècniques gratuïtes pels agremiats a les nostres oficines i gestions professionals per a les empreses (pressupostos, plans de seguretat, etc…) amb preus especials per agremiats.

SOLRED

Amb la Targeta Solred: descomptes especials en benzina pels nostres agremiats, ales Estacions de Servei Preferent.

Diesel e Neotech: 8 cént.€/litre.

Diesel 10 Neotech: 10 cént.€/litre.

Efitec 95 Neotech: 5 cént.€/litre.

Efitec 98 Neotech: 7 cént.€/litre.

AutoGas (GLP): 3 cént.€/litre.

Gasóleo B: 6 cént.€/litre.

Dispositiu VÍA-T: Gratuït (tants com es necessitin)

GESTIÓ DE RUNES, S.L.

Transferida a Tecnocatalana de Runes, S.L.: Planta de reciclatge de runes a les Franqueses del Vallès; descomptes del 5% en l’entrada de runes i del 20% en la venda de àrids reciclats.

També descomptes especials del 5% a les plantes de Llinars i Sant Celoni per als nostres agremiats

VERDMON GESTIÓ AMBIENTAL, S.L.

Empresa especialitzada i acreditada per al desmuntatge, retirada, transport i gestió de materials amb amiant. Preus especials per als agremiats en: Informes de identificació de presència d’amiant en edificis/instal·lacions. Mesuraments ambientals de la concentració de fibres d’amiant i altres fibres en edificis, obres o instal·lacions. Conveni de col·laboració per al assessorament gratuït i resolució de dubtes, tècnics i legals, per a obres amb presència d’amiant o susceptibles a tenir-ne. www.verdmon.com