General

Assemblea del gremi 2014-2018

El Gremi de Constructors d’Obres del Vallès Oriental ha renovat alguns dels càrrecs la seva Junta Directiva pel període 2014-2018, tal com ha quedat ratificat a la darrera Assemblea General, celebrada el 25 de març i que ha congregat bona part dels nostres agremiats. Els temes tractats a l’Assemblea van ser:

– Canvi de local. Es van explicar les gestions fetes fins a dia d’avui en aquest tema i es va detallar que el canvi és degut a la finalització, a finals d’any, del contracte de lloguer.
– Itineraris de formació. Es van explicar els itineraris formatius que es volen preparar pel nou curs, de setembre de 2014 a juny de 2015, elaborats conjuntament a la FLC.

En l’apartat de baixes, deixa el seu càrrec de Vicepresidenta la Sra. Àngels Subirachs i el Vocal Jaume Bellavista.

Amb tots aquests canvis, la nova Junta Directiva queda de la següent manera:

PRESIDENT, Sr. Jordi Ausió Bonfill

VICE-PRESIDENTS, Sr. Rossend Matas Farrerons i Sr. Ferran Martinez Soto

TRESORER, Sra. Isabel Cáceres Rueda

SECRETARI, Sr. Elies Valls Matheu

VOCALS: Sr. Jaume Anfruns Font, Sr. Raúl Castro Cocera, Sra. Margarida Deumal Clapes, Sr. Josep Fargas Soler, Sr. Joan Farrarons Donadeu, Sr. Antoni Gené Molins, Sr. Josep Lluís Gomis Ripoll, Sr. Carles Leiva Solé, Sr. Feliu Llorca Pascual, Sr. Joaquim Malè Fajula, Sr. Jordi Muñoz Masjuan, Sr. Jaume Puig Nadal, Sra. Àngels Subirachs Aguilar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *